Zwangerschap

Makkelijk je bed opmaken tijdens de zwangerschap

 

Na een relatie van ruim twaalf jaar en veel discussies later stond Marlous er weer alleen voor.

Robert verweet haar vaak dat ze in een droomwereld leefde waar kinderen de boventoon voerde.

Hij had niks met kinderen, dat was overduidelijk. Zijn motor, zijn voetbalteam en niet te vergeten, die gezellige drinkavonden na het voetballen waren zijn alles. Daar paste geen kind in.

Marlous was nu 38 en als ze nog kinderen wilde moest ze daar niet al te lang meer mee wachten.

Ze besloot de relatie te beëindigen. Haar kinderwens was tussen hen in komen te staan.

Er volgde vervreemding, de verbinding die er ooit geweest was tussen hen, was weg.

Marlous koos voor zichzelf.

En daar stond ze dan. In haar nieuwe appartement. Aan de voor haar zo geliefde Dreesmanweg.

Dat ze dit voor elkaar had kunnen krijgen, ze was er nog beduusd van.

Een huisje voor zichzelf met een prachtige houten keuken, met stoere zwarte frontjes inclusief barretje en alle luxe apparaten.

3 slaapkamers had ze nu en een heerlijk zonnig balkon op het zuiden. Op Pinterest had ze al veel plaatjes geliked voor de Ibiza- style look. Ze had nu al zin om in het voorjaar daarmee aan de slag te gaan.

Ze nam zich voor, nooit meer een man, en hier ga ik gelukkig worden.

Marlous 2.0 stronger than ever!

En ze had haar droomwereld gerealiseerd, ze was zwanger!

Inmiddels al bijna 27 weken.

Met haar beginnende bolle buik stond ze in de babykamer, althans dat moest nog gerealiseerd worden.

Vriendinnen Suus, Bente en Noor zullen deze middag langs komen om de commode en het bedje in elkaar te zetten. Onlangs had ze met goede vriend Ruben het kamertje al geverfd en behangen.

Marlous is de laatste in de rij van de vriendinnen met een kindje.

Suus heeft al 2 kinderen van 11 en 8 jaar. Bente heeft 1 kindje van 3 en Noor heeft samen met haar vriend 4 kinderen: 14, 10, 9 en 6 jaar.

Ongetwijfeld dat ze een hoop adviezen zou krijgen.

Zeg Marlous, “Hoe ga je dat straks doen met de combi van je baan als journalist en de baby?”.

“Kies je voor borst-of flesvoeding?”

“Wie is er bij je bevalling, zou een doula iets voor je zijn?”

Lieve Marlous, allerliefste vriendin, begon Noor ineens haar speech. Wij zijn ontzettend trots op jou!

Je hebt voor jezelf en je kinderwens gekozen. Wij zijn ongelooflijk trots op jou! Wij vinden jou een krachtige en dappere vrouw en daarom hebben wij dit cadeau voor jou gekozen.

Het is belangrijk om naast de zorg voor je kindje, ook goed voor jezelf te blijven zorgen.

Gemak is daarbij een belangrijk woord.

Ontroerd en blij maakte Marlous het mooi ingepakte cadeau open, omringd met een glimmende, roze strik.

Huh, wat was dit nou voor een stom cadeau, bedacht ze ondankbaar. Een dekbedovertrek?

Daar had ze al een paar van in haar kast liggen.

Noor legde haar uit dat dit een speciaal dekbedovertrek is.

Een dekbedovertrek met rits van Zippe.

Geen geklungel en gewapper meer om je dekbed netjes in de hoes te krijgen.

Je bed opmaken in 1 minuut!

Je legt dit dekbedovertrek op je bed. Ritst de rits open, die van linksonder naar rechtsboven loopt.

Legt je dekbed erin en ritst de rits weer dicht.

Voila, een kind kan de was doen.

En, opperde Noor, vanaf nu, in je zwangerschap al gebruiken hoor.

Je buik wordt alleen nog maar groter. Met dit dekbedovertrek is je bed verschonen niet meer zwaar, moeilijk of ingewikkeld.

Marlous was beduusd van dit liefdevolle gebaar van haar vriendinnen.

Ze wist dat ze altijd op haar vriendinnen kon terugvallen, ook als de kleine Raoul er straks zou zijn.

Haar kleine ventje. Haar droom om mama te zijn, komt toch nog uit.

Capri

Vanaf:  0,00
Een zwoele zomeravond waarin de geur van bloeiende bloemen zich vermengt met de frisse geur van de zee. Deze droomwereld komt tot leven in jouw slaapkamer met dit prachtige dekbedovertrek met rits, genaamd Capri. Dit dekbedovertrek van hotelkwaliteit combineert luxe met gemak, vanwege de ritssluiting in het dekbedovertrek. Door de rits die langs twee zijden van het dekbedovertrek loopt, is het opmaken van je bed gemakkelijk en snel. Leg het dekbedovertrek op bed, rits het dekbedovertrek open, leg het dekbed erin en rits het weer dicht. Zo blijft jouw bed altijd netjes opgemaakt. En dat in 1 minuut! Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% hoogwaardig en ademend katoen/satijn met een threadcount van 300. Dit wil zeggen dat de stof van de hoogst mogelijke kwaliteit is, en daarmee zijdezacht aanvoelt op je huid. Naast dit zachte gevoel, biedt dekbedovertrek met rits Capri je duurzaamheid en langdurig plezier. Houd je van afwisseling? Draai het dekbed om en geniet van de effen kleur aan de binnenkant.

Florence

Vanaf:  0,00
Waan je in het prachtige Italië wanneer je je slaapkamer binnenstapt. De warme zonnestralen dringen zachtjes door de gordijnen en de kamer ademt een sfeer van elegantie en rust. Haal Italië in huis met dekbedovertrek Florence. Ben je op zoek naar een hotelkwaliteit dekbedovertrek dat gemak en luxe combineert? Dan is dit dekbedovertrek met rits de ideale oplossing voor jou. Dit dekbedovertrek is gemaakt van katoen/satijn en is voorzien van een rits aan twee zijden. Dit dekbedovertrek heeft een threadcount van 300, wat zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit en een zijdezacht gevoel op je huid. Je gaat merken dat je elke avond heerlijk wegdroomt in de luxe en comfort die dit dekbedovertrek biedt. Houd je van afwisseling? Draai het dekbed om en geniet van de effen gele kleur aan de binnenkant. Met zijn handige ritssluiting maakt dit dekbedovertrek het opmaken van je bed gemakkelijk en snel. Leg het dekbedovertrek op bed, rits het dekbedovertrek open, leg het dekbed erin en rits het weer dicht. Zo blijft jouw bed altijd netjes opgemaakt. Zelfs na een onstuimige nacht.

Majestic

Vanaf:  0,00
Stap binnen in een oase van luxe met het Majestic dekbedovertrek en geef jezelf een stijlvolle en comfortabele slaapervaring. Elke nacht onder Majestic is een puur ontspanningsmoment, omringd door een ambiance van schoonheid en elegantie Majestic is gemaakt van hoogwaardig katoen/satijn met een threadcount van 300, waardoor het niet alleen zacht en comfortabel aanvoelt, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Het dekbedovertrek behoudt zijn prachtige uitstraling, zelfs na vele wasbeurten, en biedt langdurig luxe en comfort in je slaapkamer. Dankzij de handige rits aan twee zijden van het dekbedovertrek is het opmaken van je bed fijne en makkelijke ervaring. Leg het dekbedovertrek op bed, rits het dekbedovertrek open, leg het dekbed erin en rits het weer dicht. Zo blijft jouw bed altijd netjes opgemaakt. En dat in 1 minuut! Geen gedoe meer met knopen of strakke hoeken. Met de soepele rits glijdt je dekbed moeiteloos in de dekbedhoes en slaap jij in een prachtig opgemaakt bed, waar je 's nachts heerlijk kunt ontspannen.

Printemps

Vanaf:  0,00
Welkom in de wereld van vrolijkheid comfort met het Printemps dekbedovertrek met rits. Met haar vrolijke kleuren en bloemenpatronen, brengt Printemps de frisheid van de Franse lente rechtstreeks naar jouw bed. Naast de vrolijkheid van het dekbedovertrek, is deze ook praktisch in gebruik. Deze dekbedhoes is uitgerust met een handige rits aan twee zijden, waardoor het verwisselen van je beddengoed een fluitje van een cent is. Het Printemps dekbedovertek is gemaakt van zacht en ademend katoen/satijn welke zijdezacht aanvoelt op de huid. Het dekbedovertrek heeft een threadcount van 300. Dit wil zeggen dat het de hoogst mogelijke draaddichtheid heeft, zonder je dekbed te verzwaren. Printemps zal je slaapkamer transformeren tot een vrolijk en levendig toevluchtsoord waar je elke nacht met plezier naar terugkeert!