Wij vinden het belangrijk dat je als onderneming goed kijkt naar de impact die je maakt op mens en natuur. Dit heeft er voor gezorgd dat we verschillende keuzes hebben gemaakt die ten goede komen van mens en natuur in plaats van onze portemonnee.

We hebben ook gekeken naar de verpakkingen. Veel dekbedovertrekken die verkocht worden zijn verpakt in plastic. In onze ogen heeft dit geen enkele toegevoegde waarde enkel dan dat de producten niet vies kunnen worden.

Na wat brainstorm sessies hebben we besloten de dekbedovertrekken te verpakken in de reststof van de dekbedovertrekken. Zo wordt er geen reststof weggegooid door de fabriek en geen plastic gebruikt voor de verpakking. Dit is wat we noemen een win-win (en jij hebt een leuke zak waar je spullen in kan opbergen).

Maar daar stoppen we niet! Ook onze verzendmethode is milieubewuster. Zo gebruiken we geen plastic verpakking om je pakketje te verzenden maar sturen wij je pakje toe in een recyclede (stevige) papieren zak.

Met het oog op de toekomst blijven wij kijken naar duurzame oplossingen en proberen wij Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen.

Daar slapen wij beter van en jij hopelijk ook.