Zippé is meer dan een bedrijf; het is een verhaal van passie, innovatie en zorg voor mens en natuur. Sinds 2012 hebben wij, Marianne en Raymond, moeder en zoon, een revolutie in de wereld van dekbedovertrekken teweeggebracht. Oorspronkelijk begonnen als Ritzz, hebben we ons hernoemd tot Zippé.

Onze missie is om het opmaken van je bed zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken, zonder compromissen te maken op kwaliteit of duurzaamheid. We hebben dekbedovertrekken met rits ontworpen om op deze manier het dekbedovertrek makkelijk en snel te kunnen verwisselen.

Dekbedovertrek met rits van Zippé

Je kent het wel: na een nacht slapen zit je dekbed al niet meer goed in het dekbedovertrek. Je loopt maar te schudden en te schuiven, zonder resultaat. Om maar niet te spreken over de verzuurde schouders, hoge hartslag en irritatie na het verschonen van je bed. Zippé biedt hiervoor de ideale oplossing. Een dekbedovertrek met rits aan twee zijden. De dekbedovertrekken hebben een doorlopende rits, waardoor je heel gemakkelijk en in één minuut je bed op kan maken. Ja, echt!

De dekbedhoezen met rits zijn erg geschikt voor mensen die moeite hebben met het opmaken van hun bed. Denk hierbij aan ouderen, zwangere vrouwen, mensen met reuma of fibromyalgie. Maar eerlijk: een dekbedhoes met rits is eigenlijk voor iedereen een perfecte oplossing.

Duurzaam beddengoed

Wij vinden het belangrijk dat je als onderneming goed kijkt naar de impact die je maakt op mens en natuur. Zo hebben we gekeken naar de verpakking. Veel dekbedovertrekken worden verpakt in plastic. In onze ogen heeft dit geen enkele toegevoegde waarde, behalve dat de producten niet vies kunnen worden.

Na wat brainstormsessies hebben we besloten de dekbedovertrekken te verpakken in de reststof van de dekbedovertrekken. Zo wordt er geen reststof weggegooid door de fabriek en geen plastic gebruikt voor de verpakking. Ook onze verzendmethode is milieubewuster. Zo gebruiken we geen plastic verpakking om je pakketje te verzenden maar sturen wij je pakje toe in een gerecyclede (stevige) doos.

Met het oog op de toekomst blijven wij kijken naar duurzame oplossingen!

Daar slapen wij beter van en jij hopelijk ook.

Lees onze blog