Hotel dekbedovertrek

Iedereen kent het gevoel van wakker worden in een hotelkamer. Je wordt wakker met een uitgerust gevoel en je bent het bed niet uit te krijgen. Kwam dit door het ultieme vakantiegevoel, of lag het toch aan het dekbedovertrek waar je onder lag?

In hotels wordt linnengoed altijd dagelijks verschoond, ook als gasten meerdere nachten verblijven. Daarom is het belangrijk dat dekbedovertrekken voor hotels van hoge kwaliteit zijn, voor een zo’n lang mogelijke levensduur. Een normaal katoenen dekbedovertrek gaat vaak minder lang mee dan een dekbedovertrek van hotelkwaliteit. Dekbedovertrekken van Zippé gaan door de manier van weving ongeveer vijf keer zo lang mee dan normaal katoenen dekbedovertrekken en zijn daarom uiterst geschikt voor hotels.   

Daarnaast is het belangrijk voor het personeel van hotels dat het verschonen van dekbedovertrekken gemakkelijk gaat. Bedlinnen van alle hotelkamers verschonen is namelijk erg tijdrovend. Wij hebben daar de juiste oplossing voor: een chique hotel dekbedovertrek met rits. Het voordeel van een dekbedovertrek met rits is dat je het dekbedovertrek kunt openritsen, om vervolgens het dekbedovertrek erin te stoppen en het dekbedovertrek weer dicht te ritsen. Dit bespaart veel tijd bij het opmaken van de hotelkamers, waardoor je ook minder personeel nodig hebt.

Dekbedovertrek hotelkwaliteit

Zippé verkoopt enkel hotelkwaliteit dekbedovertrekken, aangezien wij gebruik maken van hoge kwaliteit stoffen voor al onze dekbedovertrekken. Met name onze stof van katoen-satijn maakt een dekbedovertrek hotelkwaliteit-waardig. Dit komt omdat het katoen van de dekbedovertrekken met een hogere dichtheid geweven is. Het dekbedovertrek voelt zachter en gladder aan, waardoor het als een luxe hotel dekbedovertrek ervaren wordt. Daarnaast bieden wij ook hotel dekbedovertrekken van percal-katoen aan. Een hogere thread-count betekent dat het dekbedovertrek zachter, gladder en prettiger aanvoelt.

Hotel dekbedovertrek katoen satijn

Wat katoen-satijn een uitstekend dekbedovertrek voor hotels maakt, is dus de manier van weving. Maar hoe zit dit nu precies? Met katoen-satijn weving wordt het katoen veel dichter op elkaar geweven dan bij gebruikelijke katoen weving. Doordat de weefdichtheid hoger is, wordt de stof veel gladder dan bij een normaal katoenen dekbedovertrek. Daarnaast zorgt deze manier van weven ervoor dat de stof glanzig is, wat het dekbedovertrek een luxe uitstraling geeft. Wij bieden speciaal voor hotels deze dekbedovertrekken in het wit aan, aangezien dat de meest gebruikelijke kleur is in deze branche.