Hotel dekbedovertrek

Je kent het gevoel wel: wakker worden in een hotelbed. Je bent heerlijk uitgerust en je kunt het bed maar niet uitkomen. Hoe kan het dat je in een hotelbed zo veel lekkerder wakker wordt dan thuis? Zal het liggen aan het dekbedovertrek waar je onder lag?

Hotel dekbedovertrekken worden dagelijks verschoond. Ook als gasten meerdere nachten verblijven. Hierom is het belangrijk dat de hotel dekbedovertrekken van hoge kwaliteit zijn. Zo gaan ze zo lang mogelijk mee. Een normaal katoenen dekbedovertrek gaat vaak een stuk minder lang mee dan een dekbedovertrek van hotelkwaliteit.

Bij het creëren van de dekbedovertrekken met rits van Zippé wilden we zeker weten dat de dekbedden dezelfde kwaliteit hebben als die je in een hotel gewend bent. Door de manier van weving van onze dekbedovertrekken, gaan ze maar liefst vijf keer zo lang mee als normale katoenen dekbedovertrekken en zijn daarom uiterst geschikt voor hotels. De hotelkwaliteit dekbedovertrekken van Zippé hebben een Threadcount (draaddichtheid) van 300. Dit zorgt voor de hoogst mogelijk kwaliteit dekbedovertrek, zonder je deken te verzwaren.

Hotel dekbedovertrek makkelijk verschonen

Het is belangrijk dat de housekeeping de bedden gemakkelijk kan verschonen. Gemakkelijk op te maken bedden zorgt voor een hoge efficiency en daarmee een aantoonbare kostenbesparing. Hier hebben wij van Zippé de juiste oplossing voor. Een chique hotelkwaliteit dekbedovertrek met rits. Het voordeel van dit dekbedovertrek is dat je het kunt openritsen, het dekbed op het opengeritste dekbedovertrek kunt leggen en hem vervolgens weer dicht kunt ritsen. Hiermee wordt het bed in 1 minuut opgemaakt!

Dekbedovertrek hotelkwaliteit

Zippé verkoopt enkel hotelkwaliteit dekbedovertrekken, aangezien wij gebruik maken van dezelfde stoffen van hoge kwaliteit voor al onze dekbedovertrekken. Voornamelijk de stof van katoen-satijn zorgt dat het dekbedovertrek zo heerlijk zacht en glad aanvoelt.

Hotel dekbedovertrek katoen satijn

Wat katoen-satijn een uitstekend dekbedovertrek voor hotels maakt, is dus de manier van weving. Maar hoe zit dit nu precies? Met katoen-satijn weving wordt het katoen veel dichter op elkaar geweven dan bij gebruikelijke katoen weving. Doordat de weefdichtheid hoger is, wordt de stof veel gladder dan bij een normaal katoenen dekbedovertrek. Daarnaast zorgt deze manier van weven ervoor dat de stof glanzend is, wat het dekbedovertrek een luxe uitstraling geeft. Wij bieden deze dekbedovertrekken speciaal voor hotels in het wit aan, aangezien dat de meest gebruikelijke kleur is in deze branche.

 

Dutch Blue

 25,00
Dit is het dekbedovertrek waar de meeste vraag naar is. Wellicht omdat het men aan Delfts blauw doet denken? Het dekbedovertrek heeft een witte ondergrond met een blauwe bloemenstrook. Hier komt de naam “Dutch Blue” vandaan. Ook de blauwe rand is van percal-katoen gemaakt en biedt optimaal slaapcomfort. Percal is een weeftechniek waarbij de garen dichter op elkaar zitten. Het dekbedovertrek is zachter en luchtiger dan bij normaal katoen. De weeftechniek maakt een percal-katoen dekbedovertrek de luxere variant in vergelijking met een normaal katoenen dekbedovertrek.

Ponto Aberto

 119,95
Voor hen die een echte hotel-look in hun slaapkamer willen. Dit dekbedovertrek is gemaakt van katoen-satijn en heeft een luxe uitstraling door de broderie-rand op de kussens én het dekbedovertrek. Het voordeel van een katoen-satijnen dekbedovertrek is de satijnweving, echter is het dekbedovertrek dus wel volledig van 100% natuurlijk katoen gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het dekbedovertrek zowel ademend als vocht absorberend is. Door de satijnen weving voelt het katoen-satijn dekbedovertrek glad aan en krijgt het een luxe uitstraling. Het dekbedovertrek is volledig vrij van schadelijke stoffen en het is huidvriendelijk. De rits is verwerkt tot 20 cm van de bovenkant, waardoor er met slapen geen last van ondervonden kan worden. Zippé heeft ervoor gekozen om de restanten katoen die overblijven van de dekbedovertrekken te gebruiken als verpakking. Hiermee wordt ontzettend veel plastic afval bespaard, welke weer ten goede komt van de natuur.

Spring Flowers

 25,00
Fleurige kleuren waar je blij van wordt. Je slaapkamer voelt gelijk aan alsof het lente is! Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% zacht en luchtig percal-katoen. De fleurige bloemenrand zit aan beide kanten van het dekbedovertrek. Het dekbedovertrek oogt fris door de combinatie van de witte achtergrond en vrolijke kleuren. Ook de bloemenrand is van percal-katoen gemaakt, wat zorgt voor optimaal slaapcomfort. Percal-katoen kenmerkt zich door een manier van weven van katoen, waarbij de garen dichter op elkaar zitten. Dit zorgt ervoor dat het dekbed gladder aanvoelt en zo een hoger slaapcomfort biedt.

Vintage

 59,95
Slapen onder een wolk, dit omschrijft de beleving van dit dekbedovertrek het best. Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% organisch katoen en heeft een vintage look. Organisch katoen onderscheidt zich van normaal katoen, doordat het op een duurzame manier gemaakt wordt. Bij de productie zijn er namelijk geen chemische middelen gebruikt. Doordat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt, heeft dit een minimale impact op het milieu.