Wij hechten veel waarde aan recensies. Hiermee verbeteren wij onze producten en dienstverlening.

ONZE UITGANGSPUNTEN

  • alle reviews zijn van echte klanten;
  • alle reviews, positief en negatief, zijn zichtbaar;
  • niemand krijgt een beloning, korting of iets anders om een review te schrijven.

WIJ VERZAMELEN REVIEWS VIA TRUSTPILOT

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door Trustpilot. De reviews die op onze site staan worden door Trustpilot verzameld en gecontroleerd op echtheid.

Trustpilot is een van de grootste reviewplatforms ter wereld. Een platform voor iedereen. Maandelijks plaatsen meer dan drie miljoen consumenten een review op Trustpilot om bij te dragen aan online vertrouwen en het maken van betere aankoopbeslissingen.

Trustpilot heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Het platform van Trustpilot en trustedshop zijn goed beschermd tegen misbruik en fraude. Fraudedetectie-software speurt automatisch verdachte reviews op en verwijdert reviews die nep zijn.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar Trustpilot.

OOK NEGATIEVE RECENSIES BLIJVEN STAAN

We zullen geen negatieve reviews verwijderen zonder dit te vermelden. Uitzondering hierop zijn valse reviews. Die zijn per definitie onrechtmatig.

GEEN BETAALDE OF GESPONSORDE REVIEWS

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeaus gegeven. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven.

REACTIES

Wij gaan serieus om met reviews. Een eventuele reactie zal alleen door onze medewerkers worden geplaatst.

TRUSTPILOT REVIEWS GORILLAGRIP

Bekijk onze reviews van trustpilot

https://nl.legal.trustpilot.com/for-reviewers/guidelines-for-reviewers