Dekbedovertrekken zorg

Het is belangrijk dat de bedden in de zorg makkelijk te verschonen zijn. De bedden in een ziekenhuis moeten immers vaker verschoond worden dan in reguliere huishoudens. We zien vaak dat het voor ouderen, maar ook voor zorgpersoneel een opgave kan zijn om bed te verschonen. Gelukkig hebben wij hier dé oplossing voor. Zippé produceert namelijk dekbedovertrekken met rits. Hierdoor wordt het verschonen van het ziekenhuis dekbed heel eenvoudig. Je hoeft enkel het dekbedovertrek open te ritsen en deze daarna open te vouwen. Vervolgens kan het dekbed in het dekbedovertrek geplaatst worden. Vouw het dekbedovertrek terug en rits hem dicht. Aangezien ziekenhuis dekbedden vaak verschoond moeten worden, is dit de ideale oplossing om tijd en dus geld te besparen. 

 

Kwaliteit ziekenhuis dekbedovertrekken

Zorgbehoevenden maken meer gebruik van hun bed dan anderen. Helaas zien we vaak dat er in ziekenhuizen en andere zorginstellingen gebruik wordt gemaakt van slechte kwaliteit dekbedovertrekken. Wij vinden daarom dat de standaard van het lig- en slaapcomfort in de zorg hoger moet, zonder hier meer voor te hoeven betalen. Onze dekbedovertrekken met rits worden gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit. We maken gebruik van percal-katoen, satijn-katoen en organisch katoen voor het maken van de dekbedovertrekken met rits. Deze stoffen zorgen voor een zacht en glad dekbedovertrek. Zo verblijven de patiënten in het ziekenhuis in onder een dekbed van hotelkwaliteit.

 

Materialen van de dekbedovertrekken

 

Het geheim van de hoge kwaliteit dekbedovertrekken van Zippé zit hem in de manier van weving. Er zijn verschillende manieren hoe katoen geweven kan worden. Allereerst maken we gebruik van percal-katoen: een manier van weven waarbij de garen dichter op elkaar zitten. Deze verhoogde dichtheid zorgt ervoor dat het dekbedovertrek gladder en iets zwaarder is. Hierdoor is het slaapcomfort hoger, wat zorgt voor een ideale nachtrust. Katoen-satijn lijkt qua weeftechniek op percal-katoen, maar is een luxere variant. Bij deze manier van weven wordt gebruik gemaakt van een platbinding, waardoor het dekbedovertrek zacht aanvoelt en glanst.

 

Ziekenhuis dekbed

 

Zijn jullie in het ziekenhuis of zorginstelling op zoek naar nieuwe dekbedovertrekken? Moet de kwaliteit hoog zijn, de levensduur lang en het verschonen efficiënt? Dan zijn de dekbedovertrekken met rits van Zippé een ideale keus voor jullie. Koop onze dekbedovertrekken met rits hier, óf vul het contactformulier hieronder in voor een bezoek van Zippé bij uw zorginstelling.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam