Profiteer mee en investeer!

Helpen en winst maken met Zippé? Dat kan!

HOE WERKT DE RITS?

Hoe onze rits jouw leven makkelijker maakt

Bedden opmaken wordt efficiënter door verticale & horizontale ritssluiting

Hoge kwaliteit dekbedovertrek waardoor het langer mee gaat

Kwaliteit rits waar je garantie op hebt

Voor jong en oud, maar ook voor b&b’s en hotels is het veel gemakkelijker en tijdbesparender om het bed op te maken met Zippé. Het dekbedovertrek met rits leg je op je bed. Je ritst het dekbedovertrek open en legt vervolgens het dekbed er weer in. Daarna rits je het dekbedovertrek weer dicht en je bent klaar. Nu is het tijd voor onze volgende stap: meer producten aanbieden & groene levering binnen Nederland!

Wie zijn wij

Marianne van der Meulen en Raymond Schilperoort, moeder en zoon, zijn 6 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van het dekbedovertrek met rits en bedachten samen het concept. Marianne merkte als alleenstaande dat het lastig is om alleen het bed op te maken. En Raymond, die al een startup had opgericht, miste de bijdrage aan een duurzame wereld. Gelovend in het idee besloten ze gewoon te beginnen. Vanaf de keukentafel vulden ze de eerste webshop om die vervolgens met veel succes online wereld kenbaar te maken. Inmiddels is het klantenbestand flink gegroeid, is de keukentafel ingeruild voor een prachtig kantoor met eigen magazijn.

Waar staan we nu

Sinds februari 2022 hebben wij onze nieuwe collectie dekbedovertrekken met rits binnengekregen. Deze zijn allemaal geproduceerd in Portugal. Hierdoor kunnen wij garanderen dat er geen kinderarbeid is toegepast en hebben wij de GOT & OEKATEX-certificaten gekregen. Wat letterlijk inhoud dat wij alleen fabriceren met duurzame en ecologische producten, ook vind je bij ons geen plastic verpakking en zijn onze verpakkingen gemaakt van het rest katoen. We hebben inmiddels 300 klanten bediend, 600 bestellingen verwerkt en alles in herbruikbare verpakkingen en “groen” bezorgd wat inhoud dat we fossiel vrij bezorgen. Dit alles hebben we bereikt door enig budget aan marketing te besteden. Onze focus lag op het valideren van het concept en het verder ontwikkelen van de service. Je kunt onze online webshop vinden op zippe.nl

We hebben landelijke persaandacht gekregen met ons concept (onder de naam Ritzz) met als hoogtepunt dat de verkoop om 7 uur ‘s morgens startte en ‘s nachts eindigde om 2.00 uur.

Wat is het plan

Het is onze missie om iedereen het gemak van een dekbedovertrek met rits te laten ervaren.

Om dit te bereiken willen we op drie manieren groeien:

1. Meer orders per week.

We groeiden uit ons huidige magazijn. Daarom hebben we een nieuw magazijn in Beverwijk gevonden, dat we gereed hebben gemaakt voor onze visie. In het oude magazijn konden we minder orders per week verwerken, terwijl we met het nieuwe magazijn onze capaciteit enorm kunnen vergroten. We hebben de ambitie om binnen twee jaar te groeien.

2. Groene levering in heel Nederland.

We hebben veel enthousiaste klanten in Nederland en België die graag onze dekbedovertrek met rits willen ontvangen. Zowel uit de grote steden als de kleine dorpen. Momenteel leveren we alleen in Heerhugowaard op onze eigen bakfiets. Groener kan je het niet krijgen! We willen uitbreiden maar niet inleveren op groen transport; daarom hebben we Fietskoeriers.nl ingeschakeld! Inmiddels zitten zij in meer dan 10 steden wat betekend dat we ook daar op een duurzame manier kunnen leveren.

3. Meer (merk)producten produceren in onze fabriek.

Uiteindelijk willen we zoveel mogelijk producten zonder verpakkingsafval aanbieden, dus ook merkproducten. Hiervoor zijn wel al in gesprek met een aantal grote fabrieken in Portugal.

Waar gaan we de financiering voor gebruiken

We willen graag meer mensen in héél Nederland blij maken met een nog breder aanbod van dekbedovertrekken met rits. We zijn op dit moment bezig met 10 verschillende dessins (kleuren). Hiervoor zijn de verfbaden al gereed. Om dit te realiseren hebben we minimaal €85.000 nodig. Hiermee kunnen we dan het volgende doen:

● Aanschaf katoen rollen

● Productie van 10 verschillende dessins

● productie 350 dekbedovertrekken per dessin

Het zou fantastisch zijn wanneer we nog meer ophalen dan kunnen we gelijk aan de slag met:

● Meer marketing waaronder radiocommercial

● Meer sociale marketing

● Affiliate marketing

Hoe kun je ons helpen

Je kunt ons op twee manieren helpen:

1. Voorverkoop

We zullen binnenkort met de nieuwe collectie dekbedovertrekken op de markt komen. Je krijgt nu de kans om deze voor het in openbaarheid komt, vast te bestellen met een leuke korting erbij. Dat is lekker, toch?!

2. Lening

Investeren kan al vanaf €100. Het werkt als volgt: leen jij ons een bepaald bedrag, dan krijg je dat verspreid over 5 jaar terug met een jaarlijks rendement van 6%. Het eerste jaar betalen we je niet terug, om onszelf ruimte te geven te groeien. De rente bouwt dat jaar uiteraard al wel op. Om je te bedanken hebben we verschillende beloningen bedacht, afhankelijk van het bedrag dat je inlegt.

De beloningen variëren van 10% korting tot en met een bezoek aan onze fabriek in Portugal.

Laten we samen zorgen dat heel Nederland onder een Zippé dekbedovertrek met rits komt te slapen.

Beloningen

Zippé dekbedovertrek met rits

1 gratis dekbedovertrek met rits nieuwe collectie merk Zippé
500 of meer
Dekbedovertrek, t.w.v. maximaal 109,95 (afhankelijk van de maat.) herkomst: Europa. Dit is een plain color dekbedovertrek ( zie foto 1) keuze uit meerdere kleuren.
investeerder 5 investeerders kozen hiervoor
2 gratis dekbedovertrekken met rits nieuwe collectie merk Zippé
999 of meer
Dekbedovertrek, t.w.v. maximaal 124,95 (afhankelijk van de maat.) herkomst: Europa. Dit is een digital print dekbedovertrek ( zie foto 2) Keuze uit meerdere dessins.
investeerder 2 investeerders kozen hiervoor
1 gratis dekbedovertrek met rits nieuwe collectie merk Zippé
1000 of meer
Dekbedovertrek, t.w.v. maximaal 124,95 (afhankelijk van de maat.) herkomst: Europa. Dit is een digital print dekbedovertrek ( zie foto 2) Keuze uit meerdere dessins.
investeerder 2 investeerders kozen hiervoor
2 gratis dekbedovertrekken met rits merk Zippé
2000 of meer
2 Dekbedovertrekken, t.w.v. maximaal 249,90 (afhankelijk van de maat.) herkomst: Europa. Dit is een digital print dekbedovertrek ( zie foto 2) Keuze uit meerdere dessins.
2 x 2 gratis dekbedovertrekken met rits merk Zippé
5000 of meer
Hoe zit dit precies? Wanneer je €5000 doneert dan ontvang je in het voor en in het najaar twee keer een dekbedovertrek met rits naar keuze, Je komt naar het kantoor van Zippé en kiest een dekbedovertrek uit onze nieuwe collectie. Dit gebeurt allemaal onder het genot van een lekkere hapje en drankje.
2 x 2 gratis dekbedovertrekken met rits merk Zippé*
10.000 of meer
Wanneer je €10.000 doneert dan ontvang je tweemaal (in het voor- en najaar) een dekbedovertrek met rits naar keuze. Je komt naar het kantoor van Zippé en kiest een dekbedovertrek uit onze nieuwe collectie. Dit gebeurt allemaal onder het genot van een lekkere hapje en drankje. Wij houden absoluut niet van plastic, dat zie je in al onze verpakkingen terugkomen, daarom * Van jouw aankoopbedrag doneren wij 5% aan de Plastic Whale Foundation (https://plasticwhalefoundation.com/
Wees een echte ambassadeur en ga mee naar onze fabriek in Portugal!
15.000 of meer
Je bent een échte ambassadeur! Als dank hiervoor nodigen wij je uit om mee te gaan naar Portugal (Guimaraes), waar je een rondleiding krijgt in de fabriek en als eerste kunt zien hoe de nieuwste collectie er uit gaat zien. Daarnaast zul je genieten van de sfeer en het lekkere eten in Portugal. Deze uitnodiging is als dank voor je bijdrage (max. 2 personen).
8
investeerders Gemiddelde investering: €3665,69
€29.325,55
behaald 4%

Minimaal: €85.000
tot maximaal: €170.000