Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

Bij zippe.nl kun je met verschillende soorten betaalmethodes bij ons afreken.

Wij rekenen bij geen enkel van de betaalmethodes extra transactie kosten bij. 

IDEAL

IDEAL is een betrouwbare betaling methode dat zakelijke en particuliere klanten kunnen gebruiken om op een veilige en makkelijke manier te kunnen betalen. 

Mastercard-visa-American Express (Creditcard)

Je kan eenvoudig betalen met een creditcard. De creditcards waarmee je kan betalen bij ons zijn Mastercard, Visa en American Express, hier worden geen extra kosten bij verrekend als je één van deze betaalmethode kiest. 

Bankoverschrijving

Betalen door middelen van een overboeking ontvang je de betaalgegevens direct op je scherm of e-mail. Vervolgens maak je het bedrag over vanuit je online bankomgeving, wanneer het beste uitkomt. Het verwerken van de betaling duurt doorgaans enkele werkdagen, doordat kan het wat langer duren voordat wij het product kunnen verzenden. 

Bancontact

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethoden in België. Het is een gegarandeerde betaalmethode waarbij bedoeld wordt dat het geldt direct wordt overgemaakt. De Bancontact is vergelijkbaar met het Nederlandse IDEAL betaalmethoden. 

SOFORT Banking

Sofort banking is een betaalmethoden dat vaak in Duitsland wordt gebruikt om veilig betalingen af te ronden van betaler tot bedrijf. MaestroMaestro is een vooraf oplaadbaar betaalkaart waarmee consumenten binnen Europa(online) aankopen kunnen doen. Je kan het vergelijken met IDEAL alleen is het wel dat het bij maestro. 

Riverty Achteraf Betalen

Riverty achteraf betalen is een veilige en eenvoudige betaalmethode. Je betaalt wanneer het jou het beste uitkomt en besloten hebt om de bestelling te behouden binnen de 14 dagen. Zijn de transacties veilig? Al onze transactie zijn beveiligd met een SSL-verbinding. Hierbij wordt er een veilige omgeving gecreëerd tussen de klant en de server van de gebruikte betaalmethode van de klant. Door middel van de SSL-verbinding kan niemand meekijken. In je zoekbalk links bovenin, kan je bij onze website een slotje zien daarmee wordt er bedoelt dat de verbinding veilig is.  

Onze bankgegevens:

Bank: Rabo Bank
Rekeninghouder: Zippe International BV
Bankrekening: NL98RABO0370773322
IBAN: NL98RABO0370773322
BIC:  RABONL2U

Bij de BIC van de Rabobank hoort het adres: Croeselaan 18, 3521 CB, Utrecht

 Vragen?Heeft u vragen of ondervindt u problemen bij een transactie, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice